Poštovani kupci..


Naši magnetni sistemi protiv-insektne i protiv-toplotne zaštite patentiran su i potpuno jedinstven proizvod na tržištu na polju zaštite prostora od štetnih uticaja insekata ili toplote.


PROTIV- INSEKTNE MREŽE

Naše mreže su napravljene od staklenih vlakana obloženih poliuretanom i kvalitetom su jedne od najboljih koje je moguće proizvesti. Jedan put postavljene, za sva vremena su otporne na vanjske uticaje, ne deformišu se i zauvijek ostaju zategnute kao na dan ugradnje. Svaki sastavni dio naših proizvoda, od mreže preko posebno presovanih aluminijumskih profila i magnet-Z sistema ugradnje je testiran, usavršavan više od 20 godina i patentiran. Dugom tradicijom proizvodnje, naši proizvodi su na preko 30 tržišta u svijetu, vodeći proizvod za zaštitu od štetnih vanjskih uticaja.

Magnetne mreže se postavljaju na vanjsku stranu Vaših novih ili starih prozora. Efikasno sprečavaju da insekti uđu u Vaš dom ili  poslovni prostor.PROTIV-TOPLOTNE MREŽE

Protiv-toplotne mreže su idealna zaštita za sunčane strane objekata gdje je prostorije potrebno zaštititi od toplote i UV zračenja. One su ujedno i protiv-insektna zaštita koja minimalno utiče na intenzitet svjetlosti u objektu. Uz naše protiv-toplotne mreže štedite veliku količinu struje koja se u ljetnom periodu koristi za klima-uređaje i dobijate mogućnost provjetravanja prostorija u kojima boravite. U svako doba dana i noći možete otvoriti prozor bez bojazni da će u prostoriju ući toplota, insekti ili nepoželjan tuđi pogled.

Protiv-toplotne mreže se postavljaju sa vanjske strane prozora ili ostakljenih površina. Sprečavaju da sunčeva toplota zagrijava Vaš dom. Konstruisani su tako da smanje temperaturu u prostoru ali da pritom ne smanjuju prirodnu svjetlost.


Montaža, servisiranje i kvalitet...

U cilju popounjavanja palete naših proizvoda jednostavnih za upotrebu, izabrali smo grupu izuzetno edukovanog osoblja, koja će Vam postaviti i po potrebi servisirati naše proizvode. Naši stručni monteri će u vrijeme koje Vama najviše odgovara izmjeriti, procijeniti, sastaviti, montirati ili servisirati svaki od naših proizvoda.


1. Prezentacija

  • Izbor novog proizvoda može biti zahtjevan posao. Naš monter će Vam prezentovati postupak izrade i jednostavno Vam pojasniti koji proizvodi su za vas primjereni te ukazati na njihove specifičnosti. Tako proizvode možete vidjeti i dodirnuti ih rukama prije nego što budu postavljeni !

2 .Procjena

  • Zamislite da pokušavate utvrditi koliko proizvoda Vam je potrebno ili koju veličinu morate kupiti! Sa sistemom Vilanova upotrijebit ćemo najsavremeniji program i njime izračunati koliko materijala je tačno potrebno, i na taj način utvrditi pravu količinu bez ostataka i dodatnih troškova. Tako ćete platiti samo ono što stvarno trebate.

3. Sastavljanje

  • Europe d.o.o.  svoje montere osposobljava u radionicama i na terenu te su njihova spretnost i stručno znanje na visokom  nivou kvaliteta usluge. Na poslovnom području rada s prozorima i vratima postoji iskustvo od 25 godina pa tako garantujemo da su naši sistemi proizvoda jedni od najboljih montažnih sistema prisutnih u Europi !

4. Postavljanje

  • Pravilno postavljanje moguće je samo s izborom pravog rješenja, odgovarajućih materijala i izradom svakog proizvoda za svaki otvor posebno. Naši monteri su spremni odmah prilagoditi, popraviti ili zamijeniti bilo koji proizvod i na kraju Vam tako još pri prvom postavljanju garantovati najbolje rješenje.

5. Servisiranje

  • Europe d.o.o. izrađuje i servisira sve dijelove i dodatke marke Vilanova: stare zaštitne mreže, zaštite od sunca i trake protiv promaje. Tako su Vam popravke i rezervni dijelovi uvijek na raspolaganju.Za sve informacije molimo Vas pozovite 066/ 877 497